Erbjudande

Ristomta Gård erbjuder följande tjänster:

 

  • Lösdriftsplatser för hästar
  • Uppställning av entusiastbilar (vinter/ långtidsförvaring)
  • Lokaler för lager och hantverk
  • Bostad för kortidsuthyrning / veckopendlare

 

 

1 000 kvm 30 minuter från Globen

Vi har sammanlagt 1 000 kvm golvyta tillgängligt. Avståndet till Stockholm är 55 km varav motorväg 48 km. Det tar 30 minuter med bil från Stockholm (Globen).

 

Vi utökar verksamheten kontinuerligt varför vi är intresserade av nya tankar och idéer. Kontakta oss gärna för en förutsättningslös diskussion rörande Dina behov.

 

Lösdrift för hästar

Vi har 10 lösdriftsplatser med stora beteshagar i lugn miljö. Klassiskt kringbyggd gårdsplan. Stallbyggnad i sten och timmer med vatten och uppvärmd sadelkammare. Mycket vackra omgivningar med god tillgång på omväxlande ridvägar. Upplyst ridbana / paddock / ridvolt 60 x 20 meter belagd med "Paddex" samt upplyst, grusad, gårdsplan 30 x 30 meter.

Uppställning av entusiastbilar

Vi har totalt 25 platser för entusiastbilar. Platserna får ej användas till mekning, reparationer eller liknande. Samtliga lokaler är låsta och vissa är försedda med kraftiga bommar och är larmade. Platserna hyrs på årsbasis. I hyran ingår ett uttag och en inställning per år. Lokalerna lämpar sig bäst för mindre bilar varför vi prioriterar sådana.

 

Lokaler för lager och hantverk

Vi har ett antal lokaler som lämpar sig till hantverk och lager.

 

Bostad för kortidsuthyrning / veckopendlare

Vi har för närvarande fullt men planerar att utöka verksamheten för icke "permanent boende" exempelvis månadsuthyrning och säsongsuthyrning för "veckopendlare". Hör av Er om intresse finnes för rum, lägenheter eller skräddarsytt efter Ert behov!